Free shippingvanaf 423,50 (incl. BTW) online besteld
Wij vinden het belangrijk dat de producten aansluiten bij uw wensen en dat uw klachten hiermee daadwerkelijk opgelost of voorkomen worden. Omdat ieder mens anders is, bieden wij de mogelijkheid om onze ergonomische producten vrijblijvend 28 dagen op proef te nemen.

Gedurende de proefplaatsing van 28 dagen mag u de producten daadwerkelijk gebruiken. Door de producten te testen in uw eigen werkomgeving kunt u goed inschatten of het betreffende product echt bij u past.

Wilt u gebruik maken van een proefplaatsing? Plaats de producten uit onze webshop in uw winkelmandje en volg het standaard bestelproces. Vul bij de actiecode in dat het om een proefplaatsing gaat, zie onderstaand voorbeeld.

Proefplaatsing

Het is uiteraard ook mogelijk om de proefplaatsing per telefoon, fax of email aan te vragen.

Wij hanteren de volgende voorwaarden bij een proefplaatsing:

  • Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u deze, binnen 28 dagen, in originele staat en originele verpakking terugsturen. Het is belangrijk om de producten goed te verpakken, niet alleen in de productverpakking maar ook in een extra doos.

  • Proefplaatsingen zijn niet mogelijk voor de volgende producten: zit/sta werkplekken, zit/sta werkstations, bureaufietsen, loopbanden, tafelbladen, Lounge2Work, stoelen, krukken, matten, software en de tekentablets van Wacom.

  • Retourzendingen dienen te worden voorzien van een kopie van de factuur. Tevens dient u de reden van retourneren te vermelden.

  • De kosten van retourneren zijn voor uw rekening.

  • U ontvangt van ons een creditnota van de producten die retour worden gezonden. Het aankoopbedrag voor deze producten wordt teruggestort met dezelfde betalingsmethode als die u gebruikt hebt voor de initiële betaling.


Meer informatie over het op proef nemen van de producten vindt u in onze FAQ.